Page 1 of 1

object code not working

PostPosted: Thu Jun 23, 2005 11:16 am
by ken
I copied the object code into my website html page to include the map. But all I see is a blank window .

object code from USING API page -

<OBJECT DATA='http://www.hostip.info/map/frame.html'
TYPE='text/html' BORDER=0
WIDTH=610 HEIGHT=330 HSPACE=0 VSPACE=0>
</OBJECT>


Can someone take a look here

http://www.romancing-the-tea.com/Tea%20bits.htm

I am an ameture webmaster with very little knowledge other than html.

I will appreciate any help.

regards,
ken.
www.romancing-the-tea.com

I have the same problem

PostPosted: Fri Aug 12, 2005 1:38 am
by Mike
Hi all,

I have exactly the same problem, I get a blank page with no map.

Does anyone have any idea how to fix this please?

Thanks,

Michael

PostPosted: Fri Aug 12, 2005 12:28 pm
by Teo
it's good for me.
maybe some answers to correct your problem :

- Case 1 : no java pugin

It's because you call an html file with inside Java object.
You need to have java installed and activated to use it.

http://www.sun.com

But every people on you web site without the java plugin (70% min) could not see the final result.

- Case 2 : object can't be created

You can use the iframe to call it

Code: Select all
<iframe  src="http://www.hostip.info/map/frame.html" WIDTH=610 HEIGHT=330 frameborder="0"></iframe>


- Case 3 : win xp and others firewall protections

Win xp ans some firewll forbid all external objects.
You must click on this objet validation when you see the message or decrease your security.

PostPosted: Sat Aug 13, 2005 2:29 am
by Guest
Hi Teo,

Thanks for the reply.

I have Firefox, Opera & IE, all with Java installed & all I get is a blank page.

Any idea what is wrong?

Thanks again,

Michael

PostPosted: Sat Aug 13, 2005 2:47 am
by Mike
Sorry I forgot to put my name in the post above.

I have just realised that the ip has to be called on the end of this or you do get a blank page.....

What code do I need to add to call the visitors ip on this please?

Thanks again,

Michael

PostPosted: Sat Aug 13, 2005 12:26 pm
by Mike
Hi again,

I have found out that it is my IP that is causing me the problem.

I get neither the map or the IP not listed page with my IP, but if I append some other IP's it works......Very intermittently I get the IP not listed page instead of a blank one.

See - http://www.hostip.info/map/frame.html?ip=217.145.1.34

The strange thing is that this IP works on all the other links, I get the correct flag, country etc, so it would appear that my IP is listed correctly in the database.

Anyone have any ideas?

Thanks,

Michael

PostPosted: Mon Aug 15, 2005 7:56 am
by Teo
yes, when database don't find your coord you have a white page or this message to explain that :

Sorry, could not locate your IP address, please tell us where you are, and we'll create the zoom-in animation for your city :-)


Try to add yours manualy.

PostPosted: Mon Aug 15, 2005 8:56 am
by Guest
:? When we use the database file (import version), how could we see that there are holes ?

I don't remember to have this kind of information.