Trying to correct Sprints router locations

General Discussion about IP Address Lookup caveats, technology, ideas, etc.

Moderator: Moderators

Trying to correct Sprints router locations

Postby MattyBoy on Fri Jan 19, 2007 1:46 am

When trying to fix the locations of Sprints routers, it keeps resetting back to the last entry when making a change within a class C.

EX:
144.232.20.90 = sl-bb22-chi-5-0.sprintlink.net
144.232.20.161 = sl-bb20-che-2-0.sprintlink.net

From this page http://www.eskimo.com/outages/msg01137.html

It looks like:
144.232.20.90 = Chicago
144.232.20.161 = Cheyenne

The last change, changes both.

Is this how it is suppose to work?
MattyBoy
n00b
 
Posts: 2
Joined: Fri Jan 19, 2007 1:39 am

Anyone??

Postby MattyBoy on Wed Oct 24, 2007 12:48 am

Anyone??
MattyBoy
n00b
 
Posts: 2
Joined: Fri Jan 19, 2007 1:39 am


Return to IP Address Lookup

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron